Thursday, June 9, 2011

~ suke tengok gambar orang kahwin ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 6/09/2011 12:12:00 PM
Reactions: 
1 report



teeetttt !!!
apekah motipnyer?? haha. notin la.
suke je kot tengok gambar orang kawen.
comel + santek + berseri-seri.









ouchh !! sila tutup mata. ^_~




rase macam tak sabar jugak nak kawen.
haha. gataii noo !


all those pic credit to AIZUL MARCELLO.



p/s : pssttt... aku suke belog aizul marcello sebab byk pic2 yg super ohsem & semat !!!


.End.Of.Story.

Friday, June 3, 2011

~ sudah jatuh cinta pada siti saleha ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 6/03/2011 11:36:00 PM
Reactions: 
0 report

ouh ! siti saleha?? aku bukan lessy lah. hahaha.




sape peminat citer NORA ELENA kat sini angkat kaki pelisshh !!
heee. aku baru usha lam utube je pun citer nih.
siyez aku baru tau yg citer ni diadaptasi dari novel.




cisss !
orang lain dah berzaman follow citer ni, aku baru nak kecoh.
chooii loser.
heee. sokeyh sokeyh.
lagipun aku jarang tengok tv kat ostel la.
sebab tuh aku lembap sikit bab citer2 kat tv ni.
lalalala~




siti saleha yang cun. muahhh sekali !
hahaha.


.End.Of.Story.



Thursday, June 2, 2011

~ dinner la sgt ! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 6/02/2011 11:27:00 AM
Reactions: 
1 report



budak2 sem 5 yakni budak2 sem aku ditugaskan handle dinner tuk meraikan budak2 sem 6. walopon dinner tu di handle oleh kiteorang, aku rase dinner ni la paling tak besh selama aku kat KKNC ni.

dinner sem niyh sgt2 la tak besh. sebab nye :

- wat kt kolej terchenta tuh !! aku rase lau wat kt hotel mcm sem2 lepas punyer takde la jadik hambar camnih.

- penat lelah wat persiapaan tuk dinner langsung tak dihargai even sebaris ayat TERIMA KASIH. penat woo angkut kerusi semua tuh. hape? kau pandai nk arah2 je ke puan??

- masa pack giler. sepatotnye 1 hari sebelum dinner tuh kiteorang tak payah masuk ward dh. tp, apakan daya kami hanya student. T__T

- start pukul 7 lebih bertolak ke kubang kerian. aktiviti pertama sesi photography. lepas siap amek gambar tukar t-shirt nk start angkut kerusi meja pulak. bayangkan 500 kerusi nak kene hangkut. kalau ringan takpe gak kn.

- selesai majlis lam kul 12 mlm. lepas tu cepat2 susun kerusi & kemas tempat tu balik. dengan heel lagik. naseb baek tak tertonggeng lam longkang. huuuu. kul 1.30 am baru la boleh naik bas balik kota bharu. letih !!!

- tempat yg sempit plus stage yg sgt2 la kecik. nk tengok persembahan pun tadek mood.

- makanan yg di sediakan oleh katering tak cukup. lapar !!

- banyak nyamuk !

- yg paling ketara, tak banyak gambar pun aku ambik mlm tu. ajaib2. haha.


p/s : tahniah pd grup 1/2009 ats usaha anda tuk menjayakan dinner kali nih. terutama pd orang2 kuat: illi muna zulkifli (tulang belakang), fazliya pasili & nurul husna ramli (selaku emcee). syabas bette syabbass !!!


.End.Of.Story.

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review