Saturday, October 22, 2011

~ cinta beralih arah ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 10/22/2011 11:16:00 AM
Reactions: 
0 report

takde niat pun sebenarnya nak jatuh cinta pada yang lain.
serius aku masih sayangkan kau dan tak mungkin rasa sayang tu akan hilang.

tapiiiiiii




aku tak berdaya.
aku tewas.
aku ..................

arghhhhhh !!!!


maaf kan aku wahai sony ericsson w910i.

aku dah jatuh cinta dengan handset lain. tapi duit tak berapa nak ramai. aku nak menabung tuk masuk meminang mr. king aku dulu. thehehe. so, kene tunggu kerja tahun depan la baru boleh beli. haih !

eh, ke ade sape-sape nak tolong beli tuk aku?? haha.


sony ericcson satio touch screen



sony ericsson xperia x8



samsung galaxy ace



i phone --> WANTED !



p/s : ehem ehem. mr.khairul sila jangan salah paham. saya jatuh cinta ngan handset bukan ngan orang lain yer :)


.End.Of.Story.





Monday, October 10, 2011

~ tak paham kenapa nak emosi sangat dengan BOLA ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 10/10/2011 10:43:00 PM
Reactions: 
0 report
malam ni ade game Piala Malaysia : Ganu VS Klate

dan sesungguhnya aku tak berapa nak paham kenapa nak emosi-emosi bagai bile tangok game tuh 0.o bukannya aku tak minat bola. minat la jugak seposen dua. huu. tapi kenapa aku tak emosi pun bila tengok bola ?? haha :)





dan haruslah aku sokong Terengganu :)

Ganu nelangg bohh !!


.End.Of.Story.


Friday, October 7, 2011

~ {GAMBAR} : raye lagi !!

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 10/07/2011 10:13:00 AM
Reactions: 
0 report



assalamualaikum...

salam hari jumaat. hajat di hati nak tido sampai ke petang tapi apakan daya maybe mata aku dah di program untuk bangun awal2 pagi. haih, hari cuti camni boley pulak bangun awal. time kene masuk wad kemain liat kau nak buke yer mate. huh, ape pon tak boley.

oke, back to the topic. tak payah nak melalut sangat la kan. hehe. well, syawal dah lame berlalu kan. tapi takpe, aku still nak update. hohoho :) tak salah kan kan. update ape la sangat sekadar nak tepek gambar je pun.

3/10/11 ari tu kolej aku wat majlis sambutan aidilfitri. takde la meriah sangat pon majlis tuh. budak2 batch aku turun g makan je lepas tuh ambik gambar sampai lebam. maklum la, lepas ni maybe susah nak bergambar bersama kan :(


meet my pwends :)


dari kiri : yu, wanee, nad, huda


tinggal 2 bulan lebiyh je lagi kan kite nak blah dari sini. hehe. bile pulak dapat amik gambar camni lagi eyh Y_Y


tak paham motip aku buat muka camtu 0.o



ni la daun semalu kalau nak kenal. haha



beratur mengikut ketinggian
























gambar syok sendiri haruslah ade :)














dah penat. jujum naik bilik & tidur. hehe




 last but not least.....


suke gile pic nih. but nad sorang jer takde :(




 .End.Of.Story.


Monday, October 3, 2011

~ c0py jer ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 10/03/2011 11:47:00 PM
Reactions: 
0 report
SoaLan Bangang Yg Buat Org Bengang !! Ggrrrrrr !!

1)bile org npk ko baring tutup mate
s: ko tidur ke?
j:tak la,aku training mcm mane nk mati nnt.
... ...
2)Imagine ko bwk tv ko yg rosak jmpe technician suro repair,die msti tnye gak:
s: nk repair tv ke?
j:tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2.

3) time ko bgun tido,terus si bodo tnye ko:
s:ko da bangun?
j:ish,aku tgh tdo smbil jln la bodo~

4)kwn ko call phone umah ko:
s:mne ko?
j:sini,kt bus stop!!!

5)diorg nmpk ko kuar dr bilik mandi basah2:
s:ko bru mandi ke?
j:mana ade,aku jatuh dlm lubang jmban td!

6)ko di dlm toilet,pintu berkunci,ade gk org ketuk pintu n tnye:
s: ada org x?
j:(*suare kiut) mne ade org!! taik yg bercakap ni!!!bikin panas laa.





SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review