Monday, November 26, 2012

~ Percubaan Pertama ♥

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/26/2012 10:23:00 PM
Reactions: 
0 report
Assalamualaikum..


Malam ni i'olls is RAJIN sangat. Tetiba terfikir nak buat bunga 3D. Ngam-ngam jumpa satu belog ni yang buat tutorial pasal bunga 3D ni. Tak lama lagi kan i'olls nak kahwin. So, mencubakan diri untuk men-do-it-self-kan segala barang-barang kahwin. I'olls rasa macam tak sabar nak kahwin pulak. Huahuahua!



Tak sangka tangan aku ada seni ^_^





Kita guna aje kain lebihan yang di buat baju. Aku guna kain shiffon ^_^




Buat bulat-bulat yang tak berapa nak bulat tu yer ^_^



Kita gunting sampai jadi macam ni. Sakit pinggang i'olls tau ^_^




Tarrraaa!!!!



Berseni jugak jari-jemari aku yang tak berapa nak runcing ni ^_^


Nak buat banyak-banyak la ^_^. Oke, bye u'olls 


Mau tutorial? 
klik SINI



.End.Of.Story.

Saturday, November 24, 2012

2nd Anniversary GIVEAWAY by SHxoxo

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/24/2012 09:07:00 PM
Reactions: 
0 report







hadiah adalah seperti berikut:-


1) Oversized Crumple Shawl
2) Aquamarine Shawl
3) Mustard Pastel Shawl
4) Blue Pastel Shawl
5) Statement Collar Necklace
6) Sheseido Masker




p/s : jom join ramai-ramai. Mana tau ada tuah boleh hadiah ^_^


.End.Of.Story.

Friday, November 23, 2012

Contest : I Choose To Wear Hijab!

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/23/2012 10:46:00 PM
Reactions: 
4 report
Assalamualaikum..

Lama dah tak join kontest montest segala. Tengok kontest ni cambest jugak. Hadiah pun lumayan. Saje je nak try. Menang ke tidok terpulang la ^__^







   

Ini nahh. Gambar yang tak seberapa ^__^






Tarikh tutup 7 Disember 2012. So, sempat lagi kalau nak join. Oke bye!


p/s : Berusaha untuk memakai hijab dengan lebih baik. INSYAALLAH :)



.End.Of.Story.


Wednesday, November 21, 2012

~ Bah.. Kita Tengok La Macam Mana

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/21/2012 09:33:00 PM
Reactions: 
0 report

Assalamualaikum..


Ehemm! Siap ada cop bagai. Curlass kau anim ^_^


Auwwww!
Barang dari jauh dah sampai ke bumi Sandakan petang tadi. Dari Terengganu oke.













Ini nah. Hotsetaff sekarang. Felinna Beauty Inch Loss Lotion nama mende alah ni. Mahu kurangkan inci di badan. Makin gemuk sudah ni :'(  Bah, mari la kita try sapu dulu. Tengok menjadi ke tidok ^__^

 


Tengok, kaler PINK lagi. Harummm tau :)



p/s : Eh, sape-sape nak tau lebih lanjut pasal lotion ni boleh pm kawan aku oke.





.End.Of.Story.

Saturday, November 17, 2012

~ Trip To Kundasang : Kiram's Village Cabin ♥

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/17/2012 08:50:00 PM
Reactions: 
0 report

Assalamualaikum ♥

♥♥♥♥♥♥♥



Line celcom broadband di Sim sim dah oke. Woha! (Oh, terjangkit dengan sindrom abang kereta mayat). Boleh hapdet belog laju-laju. Dah masam entry ni terperuk. Cerita dah basi pun -.-'' Tapi, tadehal. Meh kite hapdet jugak ^_^



EHEM!!
ENTRY BANYAK GAMBAR ^_^






Entry nih sambungan dari entry ni sebenarnya. Tempat kami mula-mula jejak di Kundasang. Ohh, that lovely place. Tempat ni jauuhhh sikit la dari hotel yang lain. Atas sikit dari Cattle's Dairy Farm. Berbaloi sangat sangat menginap kat sini walaupun masuk jauhh sikit. Kami sampai-sampai dah gelap time tu. dalam jam 6 jugak la kot. Dengan hujan lagi. Berkabus giler. Sejuk giler. Dannnn lapar giler. Hewhewhew.



Jenis bukan penyabor. Time sampai, time tu jugak la nak snap :)


Kami dah sampai. Anda bila lagi :D


Kami sewa 2 bilik yang range harga RM90/night/room. Dalam bilik tu ada 1 katil queen dan satu katil single. Oke la tu, nak tidur je kan. Bilik untuk family pun ada jugak. Siap ada tempat untuk memasak lagi. Aku pun tak sure la range harga dia berapa. Kalau tak silap aku, ada 6 buah la semua sekali. Wifi pun disediakan jugak. Lepas tu, dalam bilik ada jugak heater. Tapi water heater dalam bilik aku tak berfungsi pun :( Serius beku dulu otak sebelum habis mandi. Lepas check in, rehat kejap dalam bilik. Lepas tu plan nak g makan. Laporrr. Kami plan makan kat luar. Tapi kat Kiram pun ada cafe jugak. Siap ada menu lagi tertampal kat dalam bilik. Just order je. 



Sibuk nak up status kat fb, bagitau satu fb dah selamat sampai kat Kiram :)


Sangat berkabus. Plus hujan rintik-rintik. Feeling ada salji pun bolah jugak. haha :D


Ini nahh. Bilik kami. Tengok nama bilik pun dah unik :)


Berharap sangat keesokan harinya tak hujan. Mau ambik gambar banyak-banyak. Dan Alhamdulillah, tak hujan dan cuaca pun elok je. Owh, i loike ♥



Bangun tidur, terus terkam pintu. Belum basuh muka, gosok gigi pun belum, taik mata pun ada lagi. Tak senonoh perangai. Nak tengok matahari terbit katenye :)


                             










sekitar kiram's village ♥

kucing di kiram's village yang comell. Gatal tangan nak bawak balik ke sandakan. Muahaha






Ehemmm. Ini rumah idaman saya. Hikhikhik. Verangan je lebih. Tapi, kalau jadik kenyataan kan best kan.


Kiram's Village Cabin --> blog

p/s : next entry --> Mesilau Nature Park ♥



.End.Of.Story.



Thursday, November 8, 2012

~ Macam Sedap ♥

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/08/2012 10:28:00 PM
Reactions: 
2 report
Assalamualaikum...







Nyummyyy!!

Memperkenalkan durian crepe. Nampak enak woah. Mau satu peliss ^_^


Mau resepi klik sini.


.End.Of.Story.
SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review