Saturday, November 26, 2011

~ my precious ♥ ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/26/2011 10:33:00 AM
Reactions: 
0 report







walau sepatah haram pun aku tak paham dengan bahasa korea nih.
walau aku tau kau pun kompem-kompem lagi la tak paham dengan bahasa korea nih.
tapi aku tetap nak tujukan lagu nih tuk kau MR.KING yang sedang merajuk.

hurmm.. kau nak merajuk pasai pa ni sayang??
meh aku cium sikit meh. mmuahhh!!
thehehe.




i'm sorry sayang.


.End.Of.Story.









~ aku harap kau sedang melalui hari yang hebat walaupun tanpa aku ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/26/2011 10:09:00 AM
Reactions: 
0 report
~ jika pasangan korang tak bahagia dengan korang,just let him GO ~


seksa betul bila orang tersayang tak mempercayai kita. Gosh!!! hal kecik pun boley jadik besar kalau kau dah taknak percayakan aku lagi. aku tau kau pun seksa tapi aku lagi la seksa bilamana kau treat aku camnih. aku tak buat anything wrong pon pada pandangan aku. tapi, hati orang. mana la aku tau kan ape yang ada dalam hati kau. aku taktau apa yang salahnya aku pada pandangan mata kau. aku mampu mintak maaf je. sokeyh kalau kau tak maafkan aku pun. well, siapa la aku dalam hidup kau kan. nothing!



maaf jika aku sakitkan hati kau untuk ke berapa juta kalinya.


p/s : mungkin kau akan lebih bahagia tanpa aku di sisi kau. tapi ingat. kau tetap barang berharga aku :D



.End.Of.Story.







Monday, November 21, 2011

~ semoga berjaya ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/21/2011 08:29:00 AM
Reactions: 
0 report
selamat menduduki STPM kepada adik aku nih.



kenalkan adik gua : muhammad nasrul ikhwan aka  BOB :)




wish you da best of luck.
semoga dapat menjawab dengan tenang :)






.End.Of.Story.








Sunday, November 13, 2011

~ gud luck ! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/13/2011 10:50:00 PM
Reactions: 
0 report
esok dah start SPM. so, entry nih khas untuk budak-budak SPM.

good luck to all SPM's candidates.
espesially tuk adek2 gua nih.
big hug !!!!



IZZU SYAHID


ANEZ



AKID AIMAN *mr.king punyer adik :)



semoga berjaya dengan cemerlang. AMIN !



.End.Of.Story.


Sunday, November 6, 2011

~ pangai aku memang suwett pun ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/06/2011 07:54:00 PM
Reactions: 
0 report
dah lama aku tak wat pangai lahanat aku kan.
so, malam ni aku rasa macam nak buat-buat lupa ingatan je.
bhahaha!

aku nak buat-buat lupa yang aku ade handset.
nak buat-buat lupa nak balas msg.
nak buat-buat lupa nak angkat phone kalau mr.king call.
haha.

kejam tak kejam.
tulah, sape suruh busy sangat !
buwerrkkk!!!





.End.Of.Story.



Friday, November 4, 2011

~ joli sana sini ! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/04/2011 02:41:00 PM
Reactions: 
0 report
assalamualaikum.....

aku bosan sebenarnye nih. nak study malas. eh, tak pernah nye aku nak rajin study selama ni. so, stop sebut ayat malas study. heh ! study kalau tak masuk kepala hotak tak guna jugak kan. sia-sia je hidup. haha.

oke, habis part intro.

nak update pasal aku ngan member-member aku (yg mane lgi kalau tak nad, diniey, huda & wanee) p jalan-jalan sekitar kelantan nih. siap sewa kereta bagai. bab jalan-jalan memang laju. haha. pre-exam punyer joli. biasa lah, nak release tension sebelum exam. post-exam taktau lagi nak joli ke mana. eleh, banyak aku punyer duit nak joli banyak sangat. haha !


yang terlibat ;)


mula-mula plan nak p kat sleeping beauty (tokong ape ntah yang ade patung baring besar gedabak tuh). err, aku taktau nama tempat tuh ape sebenarnya. orang panggil sleeping beauty, aku pun hentam je lah. heee. si nad yang beria sangat nak p sana. so, pergi je lah. bukan nak buat ape pun kat sana. sekadar nak bergambar je. tak tau jalan pun nak kesana sebenarnya. ikut stereng kereta jer. huuu.


mula-mula dah salah jalan. ikut jalan nak p rantau panjang padahal nak ke tumpat. haha, u-turn balik. sampai-sampai kat bandar tumpat taktau nak tuju ke mana. kacau-bilau sungguh. haha. adela 3 kali berhenti tepi jalan nak tanya arah.




bukan tempat yg dituju lagi nih. kat tokong nih ada patung duduk je. semua orang siam je kot kat situ. dalam hati ketar jugak nak masuk kawasan tuh. huhu. sampai-sampai jer terus hujan. lepas ambik gambar sedas dua, terus masuk dalam kereta. hajat nak gerak ke sleeping beauty tuh. drive punyer drive sampai jugak. yeay ! hujan pun dah berhenti mase sampai kat situ. alih-alih hujan pulak lepas keluar dari kereta.



hujan lebat gilerr masa nih. so, duduk sekejap kat pondok yang ade.



nilah sleeping beauty yg aku cakap tuh. kat belakang tuh bukan 3 ketul kat depan tuh yer :)








lepas puas bergambar, terus blah. p tengku anis pulak. lepak tutti frutti.





penat berjalan tapi best !

***************************************************


oke, dah habis. p study :p


.End.Of.Story.



~ penyakit rindu aku susah di sembuh kan ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/04/2011 02:17:00 PM
Reactions: 
0 report

tiba-tiba rindu menyerang.......




saya : jangan datang !!!


rindu : nakkk jugakkkkk!


saya : jangannn! saya tak suka!


rindu : takk, awak perlukan saya!


saya : saya tak nakk *tapi dengan nada yang semakin kendur dan slow, ada esak di situ*


rindu : kenapa awak tak nak saya?


saya : sebab bila awak ada, saya rasa sedih, sebab awak ingatkan saya pada dia,,


rindu : awak kan sayang dia,,


saya : memang saya sayang dia,,


rindu : sebab awak sayang dia lah awak perlukan saya ,,kalau awak tak suka saya, maknanya awak tak sayang dia,,


saya : tak takkkk, bukan macam tu,,


rindu : habis tu, macamana?


saya : sebab… sebab… saya nak dia selalu dengan saya. sebab tu saya tak perlukan awak. awak tak boleh pun buatkan dia datang dekat saya sekarang.


rindu : awak, awak dengar sini,,>>

“rindu itu sangat manis bila manusia boleh merasainya.. ia datang bila dua manusia berjauhan dan rindu itu melengkapkan rasa sayang yang ada antara mereka”...

.End.Of.Story.



Thursday, November 3, 2011

~ tips utama nak LULUS exam ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/03/2011 11:37:00 PM
Reactions: 
0 report
Assalamualaikum.....


6 hari lagi aku final. OSCE dah lepas. harap2 lulus lah. tak kuasa aku nak repeat. huh !

meh aku bagi satu tips untuk korang yang nak exam macam aku nih. aku ade satu tips nak lulus exam yang paling senang tahap cipan punyerlah. tak susah pun nak buat. senang sangat-sangat lah :)

nak tau???



oke fine.gambar langsung takde kena mengena dengan ini cerita...



meh aku bagitau............








syarat nyer mestilah korang kena hadir kat dewan exam time hari exam tuh. kalau korang tak hadir macam mana la korang nak jawab exam. yer dak?? haha.

well, simple kan :p



.End.Of.Story.




SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review