Saturday, November 26, 2011

~ aku harap kau sedang melalui hari yang hebat walaupun tanpa aku ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/26/2011 10:09:00 AM
Reactions: 
~ jika pasangan korang tak bahagia dengan korang,just let him GO ~


seksa betul bila orang tersayang tak mempercayai kita. Gosh!!! hal kecik pun boley jadik besar kalau kau dah taknak percayakan aku lagi. aku tau kau pun seksa tapi aku lagi la seksa bilamana kau treat aku camnih. aku tak buat anything wrong pon pada pandangan aku. tapi, hati orang. mana la aku tau kan ape yang ada dalam hati kau. aku taktau apa yang salahnya aku pada pandangan mata kau. aku mampu mintak maaf je. sokeyh kalau kau tak maafkan aku pun. well, siapa la aku dalam hidup kau kan. nothing!



maaf jika aku sakitkan hati kau untuk ke berapa juta kalinya.


p/s : mungkin kau akan lebih bahagia tanpa aku di sisi kau. tapi ingat. kau tetap barang berharga aku :D



.End.Of.Story.







0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review