Thursday, November 3, 2011

~ tips utama nak LULUS exam ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 11/03/2011 11:37:00 PM
Reactions: 
Assalamualaikum.....


6 hari lagi aku final. OSCE dah lepas. harap2 lulus lah. tak kuasa aku nak repeat. huh !

meh aku bagi satu tips untuk korang yang nak exam macam aku nih. aku ade satu tips nak lulus exam yang paling senang tahap cipan punyerlah. tak susah pun nak buat. senang sangat-sangat lah :)

nak tau???



oke fine.gambar langsung takde kena mengena dengan ini cerita...



meh aku bagitau............








syarat nyer mestilah korang kena hadir kat dewan exam time hari exam tuh. kalau korang tak hadir macam mana la korang nak jawab exam. yer dak?? haha.

well, simple kan :p



.End.Of.Story.




0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review