Wednesday, January 18, 2012

~para-para jelitawan kuasa dua ♥ (part 1)

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 1/18/2012 11:38:00 PM
Reactions: 
0 report











Para-para jelitawan kuasa dua part 1. Aicehh. Siap part-part bagai. Haha. Entry part 1 ni untuk para jelitawan blogger.

Aku adalah seorang perempuan yang mana sangat-sangat suka tengok perempuan cantik. Aku lebih suka tengok perempuan-perempuan cantik berbanding tengok lelaki-lelaki kacak. Wah, hebat kan =) Serius, aku kagum dan teruja tengok manusia cantik itu. I'm loving it !

Dah, tak payah cakap banyak. Jom usha.



1) Fatin Liyana Asri
- first time aku jumpa belog si gojes ni memang aku jatuh hati la tengok si Fatin Liyana ni. Sumpah cantik. Belog FL ni pun best jugak.






2) Fatin Suhana.
- suka tengok semua gambar beliau. Orang nama fatin memang cantik eyh??








3) Fyna
- muka sis ni dah macam anak patung aku tengok. comellll sangat.








4) Engku Sulwani
- Haa, yang ni mek Klate. Memang cun








5) Ima Sahaja.
- Aku taktau nama betulnya apa. Hee. Ima ni muda dari aku lagi. tapi, aku jeles tangok dia bergaya. Cun!





Dah. 5 orang je dulu. Cepat pergi terjah belog-belog manusia cantik kuasa dua ni yer. Penat dong. Aku mau tidur dulu. Papai. Gud nytezz. Meh cium sikit. Ummuahh! haha.

p/s : Sory yer manusia cantik, aku ambil gambar tanpa kebenaran. Semua gambar aku pinjam dengan mr.google. jangan marah nanti kena jual. Haha.



.End.Of.Story.





Sunday, January 15, 2012

~ aku, saya, gua, beta, hamba.. erk??

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 1/15/2012 09:40:00 PM
Reactions: 
0 report






AKU..
agak kasar kalau menggunakan panggilan aku-kau. ye dak? lebih-lebih lagi bila bercakap dengan individu yang lebih tua daripada kita. Perasan tak, saya eh aku iaitu tuan punyer belog ni lebih suka menggunakan perkataan aku. Bagi aku, aku lebih suka guna perkataan 'aku' bila berblogging sebab aku rasa lebih dekat dengan pembaca belog aku walaupun berapa kerat je kot yang baca belog aku ni. Bagi aku la kan. Bagi orang lain mana la aku nak tau. Hehe.


So, kalau ada sesiapa yang terasa aku agak kurang di ajar sebab penggunaan 'aku' sebagai panggilan diri aku dalam belog nih. aku mintak maaf oke.

I'm sorry ! hehe.


.End.Of.Story.










Monday, January 9, 2012

~ senyap sebab kat umah tenet lembap.. grrr !

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 1/09/2012 02:06:00 PM
Reactions: 
0 report













i'm back !!! haha.


amboih, beria benor. 
padahal takde orang cari pun.
hehe.
tak kesah la.


nah ambik gambar satu.
pengubat rindu kata orang.




^_*




.End.Of.Story.




















 
SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review