Wednesday, January 18, 2012

~para-para jelitawan kuasa dua ♥ (part 1)

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 1/18/2012 11:38:00 PM
Reactions: 











Para-para jelitawan kuasa dua part 1. Aicehh. Siap part-part bagai. Haha. Entry part 1 ni untuk para jelitawan blogger.

Aku adalah seorang perempuan yang mana sangat-sangat suka tengok perempuan cantik. Aku lebih suka tengok perempuan-perempuan cantik berbanding tengok lelaki-lelaki kacak. Wah, hebat kan =) Serius, aku kagum dan teruja tengok manusia cantik itu. I'm loving it !

Dah, tak payah cakap banyak. Jom usha.



1) Fatin Liyana Asri
- first time aku jumpa belog si gojes ni memang aku jatuh hati la tengok si Fatin Liyana ni. Sumpah cantik. Belog FL ni pun best jugak.






2) Fatin Suhana.
- suka tengok semua gambar beliau. Orang nama fatin memang cantik eyh??








3) Fyna
- muka sis ni dah macam anak patung aku tengok. comellll sangat.








4) Engku Sulwani
- Haa, yang ni mek Klate. Memang cun








5) Ima Sahaja.
- Aku taktau nama betulnya apa. Hee. Ima ni muda dari aku lagi. tapi, aku jeles tangok dia bergaya. Cun!





Dah. 5 orang je dulu. Cepat pergi terjah belog-belog manusia cantik kuasa dua ni yer. Penat dong. Aku mau tidur dulu. Papai. Gud nytezz. Meh cium sikit. Ummuahh! haha.

p/s : Sory yer manusia cantik, aku ambil gambar tanpa kebenaran. Semua gambar aku pinjam dengan mr.google. jangan marah nanti kena jual. Haha.



.End.Of.Story.





0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review