Monday, May 30, 2011

~ sayang tapi tak bahagia ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/30/2011 12:37:00 AM
Reactions: 
0 report
erk? ade ke kes cam tu??
sayang tapi tak bahagia.
adess. sadis yg amat kot.

errr king, ade terasa mcm tu ke??
hah !! ade??
adoii.
maaf sangat2 buat kau terasa mcm tu.


p/s : aku punyer hati, aku jer yg tau.....
k bye!


.End.Of.Story.



Saturday, May 28, 2011

~ gudbye lullaby ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/28/2011 06:24:00 PM
Reactions: 
0 report





GOODBYE LULLABY
album baru avril yawww. setelah 3 tahun. best siot lagu lam album baru ni. yang paling aku suka I LOVE U, WISH U WERE HERE, SMILE (seyez comel giler avril lam video clip nih. auwww!!) & WHAT THE HELL. pendek kata semua lah. hee.





the track listing for GOODBYE LULLABY :
3. push
10. 4 real
11. darlin

.End.Of.Story.

Wednesday, May 25, 2011

~ keysha contest (aku & tudung)~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/25/2011 02:52:00 PM
Reactions: 
2 report
CONTEST !!!




join kontes lagik ^_~
di tagged oleh faliaa. thanx ya sayam heee.
kontes nih dianjurkan oleh keysha.
nak tau syarat2 kontes ni klik SINI erk. malas nak taip. hohoho!


hurmm. tatau nak bg gmbar yg mana 1.
yg ni boley la kot.....

I
I
I
V



insan terpilih :

-> qilah

-> nyrah

-> daty



.End.Of.Story.


Saturday, May 21, 2011

~ 21 mei 2011~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/21/2011 11:53:00 PM
Reactions: 
1 report
hye oll.. Assalamualaikum.

ada ape erk ngan 21 mei 2011?
hee.
takde pape pon.
juz my birthdate.



well, alhamdulillah aku dapat lagi bernafas pada waktu dan ketika ini.
may ALLAH bless me ^_~






thanx a lot to my pwenz yg wish.
ailebiyuuuu alll!!!


.End.Of.Story.


Friday, May 20, 2011

~ tolong !! aku mengidam ni ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/20/2011 02:13:00 PM
Reactions: 
4 report






weiiii !!!!
aku sangap giler nak makan eskrem goreng.
adeh ! mane nak dapat kat k.bharu ni weyh?
^o^





tak boley eskrem goreng pon, eskrem comel ni pon aku bedal ;)



.End.Of.Story.


Thursday, May 19, 2011

~ again, again and again ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/19/2011 01:39:00 AM
Reactions: 
0 report


1.40 am.

arghhh. still tak boley tido. aku benci bila aku nak tido awal, mata ni masih takmau tido. aiseh ! saje nak dera mental dan raga gua kan. aku bukan main tutup laptop awal2, baring awal2 sampai tak hirau roommates aku tengah layan citer best. ingatkan pukul 12.30 am aku dah tido tak sedarkan diri. alih2 aku yang paling lewat tido. grrrr.


adehhh. mende tu terjadik lg. haih. tak suke larh.


juz wondering, aku ke yg salah ?
atau kau yg salah?
atau takde sesape pon yg salah dalam hal ni??
hurmm.......
aku la kot yg salah.


love me without fear,
trust me without wondering,
love me without restrictions,
want me without demands,
accept me how i am...


.End.Of.Story.


Monday, May 16, 2011

~ habes sudah ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/16/2011 11:30:00 AM
Reactions: 
0 report



cuma nak bgtau aku dah habes exam dengan berakhirnya paper surgical nursing tadi, ;) yeay !!!
lepas nih tak payah serabutkan pale hotak dengar member tanye pasal study. *walaupun bukan aku yang ditanya* bosan tau. huh !!


"wey.. study habis dah ke??" --> tak habis2 tanye. lau tak tanye tak boley ke?? grrr !!

"alah, aku tak habes study lg nih" --> ilek la derr. study memang tak pernah habis. haha.

"malas la weyh nak study" --> aku la tuh. heee


so lepas nih boley la nak joli tak hengat dunia dengan tengok muvee macam2, online sampai mata juling, main game tak tentu arah, pusing tawaf 1 kota bharu, pergi mkn nasi ulam lauk budu. pergghh sedap kemain. hehe.


tapi.....

tapii....

taapiiii....
T_T


lepas nih kena kecut perut tunggu result exam pulak. adeh. ni paling lemah ni.




.End.Of.Story.


Thursday, May 12, 2011

~ hepy nurses day! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/12/2011 12:58:00 PM
Reactions: 
2 report




assalamualaikummm..

entry nih khas untuk para NURSES yang budiman. students2 nerze pom boley. hehe ^ ^



hey all !
you know what? today is NURSES' DAY. and i'm proud to call myself a wanne be nurse. *aku student je pun, tapi aku tetap nak bangga. haha ;)
InsyaAllah bulan 12 ni aku habis la study. aww. tak sabar oke !!

ingat lagi first2 dapat tawaran masuk Kolej Kejururawatan Kubang Kerian(KKKK) ni. sumpah aku cakap, takde langsung perasaan excited kemain nak jejak kaki kat sini. perghh. sekarang? hari2 aku jejak kaki kat sini. haha. yela, aku kan fail giler bab layan kerenah orang ni.

almost 3 years. tak sangka aku dapat bertahan kat sini. aku harap aku dapat jadik nerze yang bertanggungjawab ke atas pesakit2 aku nanti.


so, aku amek kesempatan nih nak wish HEPY NURSES' DAY kepada kaum kerabat NURSES !!
terutama buat budak2 batch 1/2009 KOLEJ KEJURURAWATAN KUBANG KERIAN ;)




.End.Of.Story.

Sunday, May 8, 2011

~ ade ape dengan OSCE ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/08/2011 02:56:00 PM
Reactions: 
0 report
ade ape ngan OSCE ??
tade pe2 pon.
langsung tade yang special.



just..........................




jusstttt....................




I HATE OSCE !!!

lu bikin wa tak ketentuan hala dowh.

T___T



.End.Of.Story.



Monday, May 2, 2011

~ bila bersua ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/02/2011 11:28:00 PM
Reactions: 
0 report


gambar pinjam dari incik GOOGLE ;)



haiii guyss..
entry kali nih nak tunjuk gambar kat sekayu ari tu je. boleh tak?
malas nak taip panjang2. heee
case study tak siap edit lagi.



baru sampai. cari port besh nak mandi.


tak sanggup nak berendam. sejuk lah !
psstt !! tengok air dia. jernih kan.


akhirnya.... dapat gak budak kat tepi aku nih lepas gian nak mandi kat sekayu. heeee


selepas kesejukan berendam..


cik noyue--> tukang snap picca !


cik nad-->driver bertauliah. hehe


cik atiey--> muka puas hati ley mandi. kih kih kih


balik tyme !!



p/s : pergi berempat, mandi berdua jep.
p/s : nampak cam nak hujan. tapi seb baek tak jadi hujan.
p/s : plan last minit. jadik jugak last2 minit pon. heee
p/s : eh korang ! jum la jalan2 kat sekayu. nak suruh aku jadi tourist guide pon tape. hehe.

.End.Of.Story.

Sunday, May 1, 2011

~ contest 'I LOVE MY EYES' from manis blog ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/01/2011 07:43:00 PM
Reactions: 
0 report


juz klik banner di atas tuk ke belog si santek manis ni ;)



kontes lagik. lagi2 kontes mata. i LOIKE ! kih kih kih.
oleh sebab due date kontes ni esok bersamaan 2 mei 2011 @ 12.05am, terpaksa la aku join.
cett. terpaksa kunun. hehehe

nak bagi pic ni. harap diterima penyertaan di saat akhir ni erk.
^_~

I
I
I
I
V




.End.Of.Story.




~ kesedapan berendam di sekayu waterfall ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/01/2011 02:12:00 AM
Reactions: 
0 report
waahhh..

sangat besh oke dapat mandi manda lam air yang sejuk macam ais tuh. nyaman kemain lagi aku rase. lagipun dah lame tak pegi sekayu. s0, pegi lepas gian la mandi kat sekayu tadi.

kih kih kih..



aku tak boleh upload pic kat sekayu tadi

disebabkan berukband aku ni

berkuasa siput sedut je.

grrr..

next entry keyh.




.End.Of.Story.




SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review