Thursday, May 19, 2011

~ again, again and again ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/19/2011 01:39:00 AM
Reactions: 


1.40 am.

arghhh. still tak boley tido. aku benci bila aku nak tido awal, mata ni masih takmau tido. aiseh ! saje nak dera mental dan raga gua kan. aku bukan main tutup laptop awal2, baring awal2 sampai tak hirau roommates aku tengah layan citer best. ingatkan pukul 12.30 am aku dah tido tak sedarkan diri. alih2 aku yang paling lewat tido. grrrr.


adehhh. mende tu terjadik lg. haih. tak suke larh.


juz wondering, aku ke yg salah ?
atau kau yg salah?
atau takde sesape pon yg salah dalam hal ni??
hurmm.......
aku la kot yg salah.


love me without fear,
trust me without wondering,
love me without restrictions,
want me without demands,
accept me how i am...


.End.Of.Story.


0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review