Monday, May 16, 2011

~ habes sudah ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/16/2011 11:30:00 AM
Reactions: 



cuma nak bgtau aku dah habes exam dengan berakhirnya paper surgical nursing tadi, ;) yeay !!!
lepas nih tak payah serabutkan pale hotak dengar member tanye pasal study. *walaupun bukan aku yang ditanya* bosan tau. huh !!


"wey.. study habis dah ke??" --> tak habis2 tanye. lau tak tanye tak boley ke?? grrr !!

"alah, aku tak habes study lg nih" --> ilek la derr. study memang tak pernah habis. haha.

"malas la weyh nak study" --> aku la tuh. heee


so lepas nih boley la nak joli tak hengat dunia dengan tengok muvee macam2, online sampai mata juling, main game tak tentu arah, pusing tawaf 1 kota bharu, pergi mkn nasi ulam lauk budu. pergghh sedap kemain. hehe.


tapi.....

tapii....

taapiiii....
T_T


lepas nih kena kecut perut tunggu result exam pulak. adeh. ni paling lemah ni.




.End.Of.Story.


0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review