Monday, May 2, 2011

~ bila bersua ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/02/2011 11:28:00 PM
Reactions: 


gambar pinjam dari incik GOOGLE ;)



haiii guyss..
entry kali nih nak tunjuk gambar kat sekayu ari tu je. boleh tak?
malas nak taip panjang2. heee
case study tak siap edit lagi.



baru sampai. cari port besh nak mandi.


tak sanggup nak berendam. sejuk lah !
psstt !! tengok air dia. jernih kan.


akhirnya.... dapat gak budak kat tepi aku nih lepas gian nak mandi kat sekayu. heeee


selepas kesejukan berendam..


cik noyue--> tukang snap picca !


cik nad-->driver bertauliah. hehe


cik atiey--> muka puas hati ley mandi. kih kih kih


balik tyme !!



p/s : pergi berempat, mandi berdua jep.
p/s : nampak cam nak hujan. tapi seb baek tak jadi hujan.
p/s : plan last minit. jadik jugak last2 minit pon. heee
p/s : eh korang ! jum la jalan2 kat sekayu. nak suruh aku jadi tourist guide pon tape. hehe.

.End.Of.Story.

0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review