Thursday, May 12, 2011

~ hepy nurses day! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/12/2011 12:58:00 PM
Reactions: 




assalamualaikummm..

entry nih khas untuk para NURSES yang budiman. students2 nerze pom boley. hehe ^ ^



hey all !
you know what? today is NURSES' DAY. and i'm proud to call myself a wanne be nurse. *aku student je pun, tapi aku tetap nak bangga. haha ;)
InsyaAllah bulan 12 ni aku habis la study. aww. tak sabar oke !!

ingat lagi first2 dapat tawaran masuk Kolej Kejururawatan Kubang Kerian(KKKK) ni. sumpah aku cakap, takde langsung perasaan excited kemain nak jejak kaki kat sini. perghh. sekarang? hari2 aku jejak kaki kat sini. haha. yela, aku kan fail giler bab layan kerenah orang ni.

almost 3 years. tak sangka aku dapat bertahan kat sini. aku harap aku dapat jadik nerze yang bertanggungjawab ke atas pesakit2 aku nanti.


so, aku amek kesempatan nih nak wish HEPY NURSES' DAY kepada kaum kerabat NURSES !!
terutama buat budak2 batch 1/2009 KOLEJ KEJURURAWATAN KUBANG KERIAN ;)




.End.Of.Story.

2 report:

cik qilah said...

epy mici day kak nuyu,,hahahaha...jangan jadik mici bekeng sudaa

Yu HaHn said...

heee..mntak simpang la weyh ;)

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review