Sunday, April 24, 2011

~ happy birthday ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/24/2011 10:42:00 PM
Reactions: 
0 report


p/s : minggu depan kita celebrate erk.. ^_~


.End.Of.Story.

Saturday, April 23, 2011

~ u make me cry & Laugh at the same time. huu. jahat ! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/23/2011 11:13:00 PM
Reactions: 
0 report


aku kalau ngan budak ni sorang cepat benor tersentap. even dia tak buat salah ape2 pon. huu. padan muka sama king.
har har har !


semalam dari petang sampai la ke malam king kuar lepak ngan member dye. aku asyik kene tinggal jer. sediyh tau. hukhuk. dah la bil tepon king dah kena potong. tak boleh nak mesej.


mase aku kol semalam, king on da way nk g bandar. nak g bayar bil tepon katenye. oke fine. tak kesah la kan. lagi cepat g bayar, lagi bagus kan. kihkih.

tapi yang tak tahan nye, kul 12 malam tak balik lagi. saje jer wat aku hangen kan. dye tatau ke aku ni bukan maen setia nunggu dia balik. hee.
bese la, aku bukannye jenis yg penyabar sangat. aku msg king. king tak balas. lepas tu aku kol. 3 kali. tp,langsung tak terangkat. haih. nak kene nih ini budak. last2 aku send msg "bz ker?? lau bz, xpe la..." *saje wat ayat belas. kihkih.*
tp, tak balas pon. T__T


aku terkuciwa. huaaaaaaa. sampai ati king. takpe2. aku kan pendendam.
har har har ! rasekan la. eh, aku melawak jer. aku takde la kejam sampai camtu sekali. saje je nak test king. lalu aku terniat lam ati, aku nak majuk ngan king kaww g2. hee.


tengah syok2 layan citer thailand, king kol. dalam kul 1.30 am kot. tp, biarkan dulu. abezkan citer siket ag. haha. pastu aku tutup lappy, g tandas seround dulu. masuk bilik tengok2 ade 9 miskol. haha. tau pun nak cari. hehe gasak lar.


last2 aku angkat gak. p, memula tuh aku diam jer dulu. tengok ape dia nak cakap. tapi aku tau, dia pantang lau time dia cakap, aku tak tumpu perhatian. hello ! aku dengar k. saje je buat dia bengang. kihkih.


sudah nye aku jugak yang bengang. tak pasal2 aku nanges. tetttttt. haha. jahat la king. ade ke patut aku majuk dia tamau pujuk. hisssh. tak patut betul la. tapi, king cam gelabah gak tetibe jer aku nanges. haha. tak niat pon sebenarnye nak nanges. sedar2 air mata dah kuar. hee *blushing*.


king : loh, bakpe nanges nyer??

queen : sobsob....

king : k mintak maaf la.. bukan sengaja xmo angkat tepon. tgh drive td.. lgpon...teettttttttt *hihi. perbualan sulit antara aku & dia saje*

queen : hurmmm.. oke..

king : tengok tu. tak syng k ke??

queen : sayang la......!

king : dah tu?? maaf ke x??

queen : maaf dh..

king : huh.. tak nmpak cam ikhlas pon...


wargghh. aku rase cam nak cubit2 je king. tatau ke aku lagi majuk. huu. lagi nak psyco aku. LOL. hurmm, seb baek pandai pujuk. aku nak sambung nanges syahdu pun tak jadi dah. heee ;)


lepas tu, 3g jap ngan king. alahai rindunye. tak sabar nak balik umah minggu depan. hee. agak2 dapat la jumpa king kot.




p/s : tak pepasal aku ley gelaran baru semalam. "BULAT" haha. menganjeng kau yer king. taper2.

.End.Of.Story.



Friday, April 22, 2011

~ akibat TER-join kontes ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/22/2011 12:42:00 AM
Reactions: 
4 report
ahax.
TER-join yg tak tahan uh. padahal memang dah terniat lam hati nk join kontes tu.
booo !!
tapi, oke hape aku join kontes tu. sumer friends lam fb list aku tegur. oke what.
har har har.


akibat kontes tuh, aku sanggup curang ngn belog aku aku nih.
sampai tak sempat nak manja2 ngn beliau.
hampir 1 minggu duk pomot pic aku yang tak laku tu.
sediyh.
T__T


akibat kontes tu jugak, aku rasa aku ni agak gila glam la. auww !~
kesah pulak aku kan. heeee.


takpe la.
bukannye tiap2 hari pon aku join kontes-montes segala.
saje je kot join kontes-montes nih.


pissss !
sape2 yang ade terbaca sal post & ade akaun fb sila la klik fanpage ni. lepas tu, sila la LIKE. lepas tuh lagik klik la sini dengan senang hati nye =) lepas tuh lagik, sila la TER-LIKE pic yang kiut-miut ni erk. haha.
*opss. silap pomot lak*

IIIIIII
IIIIIII
IIIIIII
IIIIIII
IIIIIIIIIIIII
IIIIIIII
IIIII
III
II
I




1st step--> LIKE fanpage ni dlu:

miss kuci-kuci shop

2nd step-->LIKE kat pic ni:

yu hahn


.End.Of.Story.




Friday, April 15, 2011

~ any idea ?? ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/15/2011 02:53:00 PM
Reactions: 
2 report
guys......

i need help..



any idea tuk birthday present tak??
tuk boyfie aku.
pe erk??


beku lorh pale hotak aku pikir present tuk birthday king minggu depan. haih, boleh wat aku termenung patpulohpat malam pikir. huuu.



.End.Of.Story.


Wednesday, April 13, 2011

~ minggu orientasi UBM : MARI BERKENALAN ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/13/2011 06:48:00 PM
Reactions: 
3 report


assalamualaikum warga UBM..
nice to meet ya ! aku student baru. hee.

haih. baru masuk dah ada asigment ?? takpe2. ai tak kesah pun demi UBM. ahax !
okeh. jujum start orientasi............

1. letakkakn banner UBM dalam entry -DONE



2. nama anda dan nama blog anda - DONE
--> nama aku nurul farihan. tapi juz panggil YU. simple & mesra ^_~
nama belog aku LOVE PRAY REMEMBER. belog ni lebih banyak story sal life aku.


3. sejak bila mula berblog - DONE
--> aku start berbelog ni akhir tahun lepas dalam bulan 10. tapi aku jarang la update. tak sempat kot. yela, aku kan student yang sentiasa menghadap buku. haha. tipu je. peace !!


4. apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa ini - DONE
--> semakin superb. lebih banyak pengaruhnya dari dulu. para blogger pon feymes mengalahkan artis. bukan tu jer, even budak sekolah pon ada belog. lagipon dunia dah makin canggih. tak gitu??


5. pandangan mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini - DONE
--> sangat melatop. heheh. bangga boleh jadik student. dah la tak payah bayar. bagus2.


okeyh. dah siap tuk di hantar..

.End.Of.Story.


Sunday, April 10, 2011

~ 1st day posting kat wad JIWA...aduyai ! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/10/2011 09:11:00 PM
Reactions: 
0 report



ari ni start posting kat psychiatric a.k.a WAd JIWA/MENTAL. huh. tatau nak cakap camne perasaan aku mula2 jejak kaki lam ward tu. takut, cuak, berdebar, ketar kepala lutut, hepy, bangga *erkh..pe jadah nye aku nak bangga. haih*. pendek kata sume ade la. bersatu menjadi satu ramuan yang PERRGHH!! eh, silap. lari tajuk. haha~


dah la masuk2 tatau nak letak beg katne. yela, sumer tempat ade grill kot. siap kunci bagai. tambah2 ari ni kan 1st day kiteowang kat PSY. macam rusa masuk kg lak aku rasa pagi td. huu. and then tak pepasal stafnerze klinikal marah. bak kate beliau "takkan nak tunggu orang sembah bagi kunci. tak reti2 nak amek kunci ??". haih. wahai stafnerze ku sayang. ilex r der. 1st day kiteowang kat sini kot T__T


lepas tu macam biasa ambek report. lepas siap ambek report, aku and da geng kena bagi ubat kat patients. group 1 lagi kena ambek tekanan darah patients. haiyoo. susah oke nak bagi ubat ni. pasalnye, aku baru nak kenal camne ubat2 PSY nih. kena tau side effect, tindakan ubat tu. pastu kene explain kat patients. haih. terbelit-belit lidah aku nak explain. huu. dengan stafnerze nye garang. pantang buat silap, mula la tinggi suara. haih, sentap pat puloh pat juta kali dowh. nak tanya pon takut. tapi aku ngaku jugak la, aku tak study pun sal ubat2 tu. padan la kena marah. heee ;)


pastu ada aerobik. aku & da geng tak join pun sebab tak habis lagi bagi ubat. siap2 aerobik, masa tuk patients breakfast. macam2 gelagat. riuh-rendah. happening giler kot. lepas siap makan, time tuk doktor review patients. hee. besh dengar citer patients nih. macam2 gelagat macam2 alkisah.


tu je la kot aktiviti student kat sana. kul 12 tgh ari lunch. mase tuh ade sorang patient mengamuk. larikkkk selamatkan diri. muahaha! ketar lutut gue. agressive giler patients uh. seb baek la dapat tangkap. syabas la pada stafnerze yg tuff2 sekalian. ahax.

kul 3 p.m masa tuk balik. yeay.

harap2 sok tade la kejadian yg boleh buatkan aku ketar lutut. hee ^_~




.End.Of.Story.







Saturday, April 9, 2011

~ 1st contest dari Xcyber : pose depan cermin ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/09/2011 05:20:00 PM
Reactions: 
0 report
nak join contest lagi =)

jom terjah belog xcyber.

nak lagi senang klik >SINI<

nak bagi pic ni......


IIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIII
IIIIIIII
IIIII
III
II




okeh. bergambar dengan STYLOnyer lam toilet.

so colourful kan. ahaxs.

ehem. aku yang pegang phone tu yer '-'


aku nak tag :-

yuyu
tirah
moshie
aini



.End.Of.Story.


~ pink mata hitamku ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/09/2011 03:07:00 PM
Reactions: 
0 report
hai peeppss..!!

h0w's ur day?? awesome?? bowink?? yeah. i feel a lil'bit bowink la. huu. aku tatau nak wat ape. nak kuar malas T___T

well, ari tu aku ade order lens dari tennielicious. cun woh. satu bilik aku order. hikhik. aku tolong pomot kan je.



aku punyer kaler pink. cik dini punyer kaler grey. cik huda punyer kaler green. cik biela punyer kaler green jugak.



pink ! aku punyer !





IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIII
IIIIIIIII
IIIIII
III
I


PSSSTTT !!! mane cantik aku ngan model tu pakai ?? hakhak. juz joking la.



Monday, April 4, 2011

~ ABPPBH '10 memang style lah..! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/04/2011 12:10:00 AM
Reactions: 
0 report




yeay !! tahniah yer shaheizy sam sebab menang artis paling popular.. tak sia2 aku tengok.. heheh.. padahal esok ada OSCE.. ah, lantak la.. muahaha~

sangat suka ABPPBH '10 sebab lawak yang tak hengat dunia like..tambah2 aku tengok kat bilik tb asrama kolej nih.. lagi la gempak.. rasa dah duk kat arena of star.. hihi =)



ABPPBH '10 (apa yang gempak nye??)

love siyez shit gempak giler wa cakap lu...

love shaheizy sam :65: lu memang style.. aww.. aku suka tyme dia cakap I LOVE YOU:h::h::h::h::h:

love alyah :65: aku suka mekap dia.. GOJES..!

love usop wilcha :65: sangat2 lawak oke.. haha.. sakit perut aku gelak..

love shaheera & kak engku & zizan :65: i loike la gabungan pengacara ni.. sangat2 in..

love siti nurhaliza :65: sangat suka bila dia nyanyi lagu wonder girls tu.. so chomeeeeelllll !!


.End.Of.Story.


Friday, April 1, 2011

~ 1 APRIL=APRIL FOOL??! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/01/2011 11:33:00 PM
Reactions: 
1 report
haaiii peeppss..!!
kebizian melanda aku lam 2 minggu ni.. akhirnya, minggu ward management udah habis dong.. gue suka bangat :face42:.. harap2 markah tuk management thumbs up la :face60:..


:128:

sebenarnye nak citer sal tarikh hari ni.. 1 april atau lebih di kenali dengan april fool.. ape ke motip nye la budak2 ni duk sambut april fool nih.. ntahhapehapela~


alkisah.. tadi sorang roomate aku kena pedajal ngn boyfie beliau.. dituduhnya beliau curang.. roomate aku tu punyer la setia giler wa cakap lu.. alih2 kene tuduh curang plak.. huu.. sadis oke.. tambah2 roomate aku tu senang sangat nak tacing bab2 hubungan nih.. nasib tak banjir je bilik aku nih ngn air mata beliau.. haha.. tak baik betul la boyfie beliau tuh..

moral of da story..

tak baik tau sambut april fool ni.. so, tak payah la nak perah hotak lu nak cipta treat nak pedajal manusia lain.. kesian la sape yang kena tu.. acu pikir lau korang yg ada kat tempat manusia lain yg kene pedajal tu.. haih.. toksey la aku..


.End.Of.Story.
SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review