Friday, April 22, 2011

~ akibat TER-join kontes ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/22/2011 12:42:00 AM
Reactions: 
ahax.
TER-join yg tak tahan uh. padahal memang dah terniat lam hati nk join kontes tu.
booo !!
tapi, oke hape aku join kontes tu. sumer friends lam fb list aku tegur. oke what.
har har har.


akibat kontes tuh, aku sanggup curang ngn belog aku aku nih.
sampai tak sempat nak manja2 ngn beliau.
hampir 1 minggu duk pomot pic aku yang tak laku tu.
sediyh.
T__T


akibat kontes tu jugak, aku rasa aku ni agak gila glam la. auww !~
kesah pulak aku kan. heeee.


takpe la.
bukannye tiap2 hari pon aku join kontes-montes segala.
saje je kot join kontes-montes nih.


pissss !
sape2 yang ade terbaca sal post & ade akaun fb sila la klik fanpage ni. lepas tu, sila la LIKE. lepas tuh lagik klik la sini dengan senang hati nye =) lepas tuh lagik, sila la TER-LIKE pic yang kiut-miut ni erk. haha.
*opss. silap pomot lak*

IIIIIII
IIIIIII
IIIIIII
IIIIIII
IIIIIIIIIIIII
IIIIIIII
IIIII
III
II
I




1st step--> LIKE fanpage ni dlu:

miss kuci-kuci shop

2nd step-->LIKE kat pic ni:

yu hahn


.End.Of.Story.




4 report:

eyka said...

always cute....

Yu HaHn said...

heeee..thanx eyka =)

Encik Luncai said...

mata kamoo cantik.. luncai nak ajak kamoo join Contest Mata Paling Cantik

Yu HaHn said...

thanxx incik luncai..heee..agak brmnt ni..

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review