Saturday, April 23, 2011

~ u make me cry & Laugh at the same time. huu. jahat ! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/23/2011 11:13:00 PM
Reactions: 


aku kalau ngan budak ni sorang cepat benor tersentap. even dia tak buat salah ape2 pon. huu. padan muka sama king.
har har har !


semalam dari petang sampai la ke malam king kuar lepak ngan member dye. aku asyik kene tinggal jer. sediyh tau. hukhuk. dah la bil tepon king dah kena potong. tak boleh nak mesej.


mase aku kol semalam, king on da way nk g bandar. nak g bayar bil tepon katenye. oke fine. tak kesah la kan. lagi cepat g bayar, lagi bagus kan. kihkih.

tapi yang tak tahan nye, kul 12 malam tak balik lagi. saje jer wat aku hangen kan. dye tatau ke aku ni bukan maen setia nunggu dia balik. hee.
bese la, aku bukannye jenis yg penyabar sangat. aku msg king. king tak balas. lepas tu aku kol. 3 kali. tp,langsung tak terangkat. haih. nak kene nih ini budak. last2 aku send msg "bz ker?? lau bz, xpe la..." *saje wat ayat belas. kihkih.*
tp, tak balas pon. T__T


aku terkuciwa. huaaaaaaa. sampai ati king. takpe2. aku kan pendendam.
har har har ! rasekan la. eh, aku melawak jer. aku takde la kejam sampai camtu sekali. saje je nak test king. lalu aku terniat lam ati, aku nak majuk ngan king kaww g2. hee.


tengah syok2 layan citer thailand, king kol. dalam kul 1.30 am kot. tp, biarkan dulu. abezkan citer siket ag. haha. pastu aku tutup lappy, g tandas seround dulu. masuk bilik tengok2 ade 9 miskol. haha. tau pun nak cari. hehe gasak lar.


last2 aku angkat gak. p, memula tuh aku diam jer dulu. tengok ape dia nak cakap. tapi aku tau, dia pantang lau time dia cakap, aku tak tumpu perhatian. hello ! aku dengar k. saje je buat dia bengang. kihkih.


sudah nye aku jugak yang bengang. tak pasal2 aku nanges. tetttttt. haha. jahat la king. ade ke patut aku majuk dia tamau pujuk. hisssh. tak patut betul la. tapi, king cam gelabah gak tetibe jer aku nanges. haha. tak niat pon sebenarnye nak nanges. sedar2 air mata dah kuar. hee *blushing*.


king : loh, bakpe nanges nyer??

queen : sobsob....

king : k mintak maaf la.. bukan sengaja xmo angkat tepon. tgh drive td.. lgpon...teettttttttt *hihi. perbualan sulit antara aku & dia saje*

queen : hurmmm.. oke..

king : tengok tu. tak syng k ke??

queen : sayang la......!

king : dah tu?? maaf ke x??

queen : maaf dh..

king : huh.. tak nmpak cam ikhlas pon...


wargghh. aku rase cam nak cubit2 je king. tatau ke aku lagi majuk. huu. lagi nak psyco aku. LOL. hurmm, seb baek pandai pujuk. aku nak sambung nanges syahdu pun tak jadi dah. heee ;)


lepas tu, 3g jap ngan king. alahai rindunye. tak sabar nak balik umah minggu depan. hee. agak2 dapat la jumpa king kot.




p/s : tak pepasal aku ley gelaran baru semalam. "BULAT" haha. menganjeng kau yer king. taper2.

.End.Of.Story.



0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review