Monday, April 4, 2011

~ ABPPBH '10 memang style lah..! ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/04/2011 12:10:00 AM
Reactions: 




yeay !! tahniah yer shaheizy sam sebab menang artis paling popular.. tak sia2 aku tengok.. heheh.. padahal esok ada OSCE.. ah, lantak la.. muahaha~

sangat suka ABPPBH '10 sebab lawak yang tak hengat dunia like..tambah2 aku tengok kat bilik tb asrama kolej nih.. lagi la gempak.. rasa dah duk kat arena of star.. hihi =)



ABPPBH '10 (apa yang gempak nye??)

love siyez shit gempak giler wa cakap lu...

love shaheizy sam :65: lu memang style.. aww.. aku suka tyme dia cakap I LOVE YOU:h::h::h::h::h:

love alyah :65: aku suka mekap dia.. GOJES..!

love usop wilcha :65: sangat2 lawak oke.. haha.. sakit perut aku gelak..

love shaheera & kak engku & zizan :65: i loike la gabungan pengacara ni.. sangat2 in..

love siti nurhaliza :65: sangat suka bila dia nyanyi lagu wonder girls tu.. so chomeeeeelllll !!


.End.Of.Story.


0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review