Sunday, February 12, 2012

~ jantungku lari lintang-pukang bilamana....

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 2/12/2012 12:40:00 AM
Reactions: 
Jantungku lari lintang-pukang
bilamana aku bersua kali pertama dengan kau.
Hurmmm, entah la labu.
Aku pun taktau kenapa simptom sebegitu terjadi pada aku.
Aku pun tak pasti apakah itu adalah sign and simptom
untuk sebarang penyakit berbahaya.
Haih, aku bimbang.
Haha.

Jantungku lari lintang-pukang lagi
bilamana kau begitu ambil berat pasal aku.
Aku yang tengah stress waktu itu
memikirkan mamat 'bangla' yang try meng'edjas' aku
agak terharu di atas keprihatinan kau.
Ouh, terima kasih sejuta kali aku ucapkan.
Nah, hadiah untuk kau.
Mmmuahhh!

Jantungku terus lari lintang-pukang
bilamana kau menyunting aku
sebagai awekmu yang sah
walaupun aku kira baru 3 hari tempoh perkenalan kita.
Wah, bahagia kemain lagi aku rasa.
Rasa semacam dunia ni aku yang punya.



*******************************************************************************


Haih ! Dah lama tak rasa perasaan tu. Perasaan di mana jantung aku lari lintang-pukang-tak-tentu-arah. Rindu la wehh perasaan tu. Dah 3 tahun lebih berlalu kan. Tapi, kau jangan bimbang sebab aku masih sayang kau macam dulu. And you know what, sayang aku pada kau semain bertambah dari sehari ke sehari.Boleh kau buat lagi macam tu? aku taknak orang lain. Hanya kau sayang !



.End.Of.Story.



2 report:

Arra Ahmad said...

jiwang aje..update.hihi

Yu HaHn said...

hihihi..bese la..h0rm0n x stabil k0t ^__^

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review