Wednesday, February 22, 2012

SEGMEN : Jom blogwalking + Follow

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 2/22/2012 12:25:00 AM
Reactions: 
Assalamualaikum...

Aku ada satu segmen yang tiptop bigbang punye. Eh, apahal bigbang pulak sesat kat sini. Kalau tak merapu meraban memang tak sah la aku ni. Aigooo. Maap maap, dah tabiat saya. Heee ^__^


http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html



Aku di-tag oleh budak Nad ni untuk join segmen ni. Nampak sangat kau selalu ingat kat aku kan. Hahaha. Nama segmen ni macam yang korang nampak dalam banner kat atas ni. Klik je kat banner kat atas ni untuk ke blog si comel Sandra.

By the way, sesiapa yang sudi singgah kat blog Love.Pray.Remember ni, terima kasih daun keladi aku ucapkan. Sesiapa yang sudi follow, thanx a lot darlings. Hehe. Aku pun akan sedaya upaya jenguk blog kalian. Line internet kat umah aku ni jeles sangat dengan aku. Nak log in blog pun terkedek-kedek je. Haih!


NAK TAG :
2) Nyrah  
3) Moshie

.End.Of.Story.


10 report:

Sandra said...

Hi ! Tnx sebab Join segmen sandra :)

Mari blogwalking + follow :

http://sunnyxandra.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmenjom.html

Azza Afdzal said...

hai...kita dari senarai yang sama iaitu senarai 4

saya follow sini :)

FD said...

slm ziarah dtg jenguk blog ni jugak
lwt kembali kalu sudi

Mengenang Sudirman...20 tahun pemergiannya
Ustaz Don di Karnival WOW esok

Yaya ★ said...

Asalamualaikum & Hai tuan blog .

Singgah sni tau, + Done follow u

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

NysaSarah said...

Nysa was here bw and follow. Dr senarai 4 segmen cik sandra. Hehe. Kalo sudi meh singgah blog nysa n follow me back. JUga jangan lupa untuk tinggalkan komen di entry kegemaran anda. :) Nice blog darling. Very cheerful. Tuan blog dye pon cntik orgnye. :)

http://nysasarahstorymorry.blogspot.com/

Iffika | Ruslan said...

hey datang dari segmen yang sama . i follow you okay .

singgah la my blog :)
http://iekaruslan.blogspot.com/

Fahz said...

salam perkenalan dari fahz.selamat bersegmen n happy blogging dear :)

NyRah Rara said...

eh. nama nyrah pun di tag ya..
terimakasih. nyrah baru perasan :)

Cik Aya said...

haippp follow sini jom follow balek..heppy blogging ya

skyjuiceforever.blogspot.com

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

follow awk dr segmen yg sama..:)
jom singgah blog sy n follow..slm perkenalan:)

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review