Monday, February 20, 2012

~ Barang baru !

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 2/20/2012 06:22:00 PM
Reactions: 
Assalamualaikum..

Yeay ! Berjaya jugak carik template baru. Walaupun line internet kat rumah aku lajunya berkuasa siput sedut, boleh jugak tukar template. Yang aku hairan, pink lagi tuh. Haha.Takpe la, sekali sekala. Biasalah, aku kan rajinnya berkali-kali ganda. 

Tengok tengok. Oke ke tak oke? Ke lagi cantik yang sebelum ni?? Ke korang langsung tak perasan?? Huu, kecik hati aku tau. Haha, sokeyh. Tak kesah pun. Kalau ada yang perasan perubahan blog ni, terima kasih daun keladi atas keprihatinan anda. Ceh, tetiba je kan. Haha.

Katanya bakal adik ipar aku (haha, bakal tak tahan tuh), template yang sebelum ni lagi comel. Aku pun rasa macam tu jugak. Bukan aku nak kata template ni tak cantik, cuma aku tengok macam serabut sikit kan. Takpe-takpe, lain kali aku pilih template lain pulak.


.End.Of.Story.




0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review