Sunday, October 28, 2012

~ Trip To Kundasang ♥

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 10/28/2012 12:07:00 AM
Reactions: 
Assalamualaikum.

Selamat Hari Raya Aidil Adha. Saya beraya di Sandakan. Mak oke je ^_^


Oke, pendahuluan tak perlu panjang-panjang. Kita terus masuk ke isi penting pertama. Cewahh!

Yess, sabtu lepas kami ber-enam telah menjayakan diri masing-masing untuk menjelajah KUNDASANG. Yess, Kundasang. Oh, tak perlu ulang untuk kali ketiga untuk tanda ke-ekcited-an. Omnomnom, sangat suka Kundasang. Tak sangka plan last minit jugak yang menjadi. Tapi memang kebiasaan, plan last minit memang menjadi. Ye dak?


Dua orang staff klinik (Cip Nuhaimin & Pakcik Jais) jadi mangsa untuk bawak kami ke sana. Hee, thanx banyak-banyak.Lain kali boleh plan trip lain pulak yer. Plan asal, sister pun join jugak trip ni. Tapi, last-last minit beliau kena attend satu kursus hape-ntah kat hospital (HDOK). Babai sister. Kuikuikui ^_^




Tourist guide kami :)


Senyum meleret :)

Kami bertolak hari Sabtu dalam pukul 1 lebih. Ingatkan nak bertolak awal pagi tapi tourist guide kami yang berdua tu ada hal pulak pagi tu, ada game badminton anjuran klinik kot. Takpe, kita layankan aje. Asalkan sampai ke destinasi. Pagi tu pulak memang dari awal pagi sampai la masa kiteorang bertolak memang hujan. Risau sangat kalau-kalau trip ni batal. Huu, aku dah la eksaited habis dah ni. Alhamdulillah, berjalan lancar jugak perjalanan kami :)





1st of all, hantar budak tecik ni dulu kat umah papa angkat dia.



Yeayy!! Trip bermula.



Heading to Kiram's Village Cabin. Ohh, lovely place. Nantikan next entry ^__^






.End.Of.Story.

0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review