Tuesday, October 16, 2012

~ Emergency! Pliss Call Back! Urgent..

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 10/16/2012 10:53:00 PM
Reactions: 
Assalamualaikum 


Alkisah.. 




4 hari lepas, something wrong somewhere dengan kami. Yeah, aku and my tunang. Tetiba je nak cari pasal. Heh! Apa poblem-nya biarlah kami berdua je yang tau. Kisah rumah tangga tak boleh di heboh-hebohkan sangat (konon). Macam biasa, aku senyap, dia senyap. EGO la katakan. Heh!


Tapi, orang cakap tak baik berbalah sesama umat islam lebih dari tiga hari. So, semalam aku cubalah naikkan bendera putih. Mengalah (konon-nye lah). Hantar satu mesej. GUD NYTEZ . Oke, faing Mohd Khairul. Faing. Tak balas aku punya love erk.



Petang tadi, lepas balik kerja try call dia. 

Satu kali.
Dua kali.
Tiga kali.
Empat kali.
Lima kali (mailbox).
Enam kali.
Tujuh kali. 
Lapan kali (mailbox).
Sembilan kali.
Sepuluh kali.
Sebelas kali (mailbox).
Dua belas kali.
Tiga belas kali.
Empat belas kali.
Lima belas kali.


Oke, faing faing.
Tetiba je terbit idea bernas dari kepala hotak. Begini idea-nya. 


Bukak sms, search nama 'king of my heart', taip sms : "Emergency! Pliss call back! Urgent.." --> send!


Nah, hambik kau. Haha. Mahap mahap. Ampunkan patik. Patik bergurau je tu. Amarah jangan di simpan dalam hati sangat yer. Kuikuikui.


Selang 3,4 saat lepas sms sent, ada incoming call dari 'King Of My Heart". Yesss!! Mission accomplished. Haha. Sayangkan ai letteww 



yu hahn : boleh la try test kat makwe/pakwe engkorang jugak. Kalau tak call balik tu, paham-paham la yer ^__^




.End.Of.Story.


0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review