Tuesday, September 20, 2011

~ baru tersedar yang ...... ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 9/20/2011 01:53:00 PM
Reactions: 


TANPA sedar.....


aku dah sia-siakan hidup someone selama 2 tahun, 8 bulan, 3 minggu, 3 hari .

aku dah seksa jiwa someone selama 2 tahun, 8 bulan, 3 minggu, 3 hari .

aku dah susahkan hidup someone selama 2 tahun, 8 bulan, 3 minggu, 3 hari .

aku dah serabutkan kepala hotak someone selama 2 tahun, 8 bulan, 3 minggu, 3 hari .


Ya Allah !
kejamnye aku .


tapi sekarang aku SEDAR.....

aku tak layak tuk disayangi oleh sape2 .
noktah .




hatiakucakap : kan best kalau boley nanges puas-puas sampai lebam bijik mata tanpa ade orang persoalkan tentang sebab kebengkakan bijik mata tu. ah, nice!

p/s : mahap . terlalu emosi . haih, hati tisu betul la aku nih :(


.End.Of.Story.



SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review