Saturday, September 7, 2013

~ I'm Bride To Be <3

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 9/07/2013 09:00:00 AM
Reactions: 
Assalamualaikum.

Yes,i'm bride-to-be. Lagi 9 hari. Hihi. Macam tak percaya nak jadi isteri orang dah. Harap-harap segala persiapan dipermudahkan.


The preparation.
Sebenarnye start aku pegang tittle tunang orang sampai la ni, hari-hari aku google pasal wedding. Sampai juling mata aku nengok screen handphone. Sampai terbawak-bawak dalam mimpi. Hihi. Betapa excited nak jadi isteri orang.

Memang banyak la idea aku dapat dari google, group bride to be(malaysia)-fb search. Mucho gracias. Hehe.

Niat di hati nak diy semua tapi apakan daya setelah ditimbangtara,ke-malas-an menang tipis berbanding ke-rajin-an gua. Eh, tapi ada jugak la sikit-sikit yang aku diy. Ada la jugak dari tangan pengantin kan walaupun takde la ohsem sangat pun.

Disebabkan aku ni anak perantauan,nak buat preparation pun macam tersekat-sekat je. Sedih! Wuwuwu. Nak cari barang-barang kahwin taktau kat mana. Lagipun takde transport nak g usha. Double sedih :'(

Nasib baik family dan kawan-kawan banyak tolong. Ada satu kawan tu, dia kata aku ni terlampau relaks buat preparation kahwin. Pastu cakap, aku buat preparation tak mintak tolong dengan dia. Haila kawan, kau tak pernah tanya pun pasal preparation wedding aku, aku nak mintak pendapat kau pun was-was. Tapi bagi aku kalau betul-betul nak tolong, tak payah tunggu aku bagitau. Kau just tanya "apa yang belum setel,meh aku tolong cari".

Hurm, takpe la. Aku ada ramai lagi kawan yang sudi share dan bagi pendapat. Bukan kawan setakat "aku pulak excited kau nak kawin". Eh, ter-membebel pulak pagi-pagi ni. Hihihi. Emosi sangat katanya.



posted from Bloggeroid

0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review