Monday, August 1, 2011

~ 1st day puasa dah macam2 dugaan ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 8/01/2011 11:48:00 PM
Reactions: 
1st day puasa : separuh hari dihabiskan di OT.

# bermula dari start shift hingga tamat shift petang (2 pm-9 pm) macam2 hal la. adehh. mula2 kami budak2 student nih kene tunggu semua staffnerze siap tukar baju (OT ade baju khas) barulah adk2 student2 boleh masuk tukar. yela, bilik tu kecik yg amat kot. alih2, kene tegur pulak sebab tak masuk tukar baju OT lagi. hadoii ! nak ikut arahan mane nih.

# hampir nak berbuka puasa, separuh je student ade kat lam OT. yg lain ntah hilang tatau g mane. staffnerze pulak sibuk tanye tak buke pose ke dik? tak balik makan ke dik? kalau sorang dua je tanye takde la kesah sangat. ni hampir semuaa stafnerze kat situ tanye soklan yg sama. bosan kot nak jawab. student yg takde kat OT rupa-rupanya dah balik hostel k.bharu. ni la yg susah takde komunikasi 2 hala. pffttt. ah, lantak ah wei. tak kuasa aku nk pikir.

# stafnerze OT memang kerek eyh?? huh!

p/s : harap2 esok tak jadik la cam hari ni. yela, hari ni kan 1st day kiteorang puasa kat OT. so,mesti ah kelam kabut sikit kan. huhu.

-> roomate aku on nite ah malam ni. tido sorang la aku jawab nye T__T


.End.Of.Story.



0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review