Saturday, May 12, 2012

~ Proud To Be A Nurse??

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 5/12/2012 10:14:00 AM
Reactions: 
Aku seorang jururawat atau dalam bahasa Inggeris-nya Staffnurse atau dalam bahasa kampung-nya misi :)


I'm proud to be a NURSE??


Oke, itu soalan bukan ayat penyata.

Hurmmm... Kalau orang tanya aku soalan yang senang tahap exam budak tadika tu, mau aku fikir patnam juta kali kott. Bukan tak bangga dengan profession aku sekarang, tapi disebabkan aku TAK BERAPA minat nak jadik misi nih so kurang sikit la ke-proud-an aku tu. Huhu. Eh, dah jadi misi pun tak berapa minat lagi ke cik kak oiii??? Adusss!! Parop parop setare nim.


Haihhh!
Mengeluh -.-

Tapi tak minat-tak minat aku pun, aku ikhlas oke buat kerja ni. Kami Sedia Membantu :)

 Untung la sape-sape yang minattt sangat jadik misi ni. Share la sikit minat korang tu dengan aku weyy. Aku pun nak jadik I'm Proud To be A Nurse jugak. 

Hari ni 12 Mei 2012.
12 Mei = Nurse's Day
12 Mei = Radhwa's Birthday

So, nak dipendekkan cerita, Happy Nurse's Day untuk sekalian cik-cik dan encik-encik misi se-dunia!! Thehehe. Dear my Radhwa sayang, Happy Birthday and Happy Nurse's Day ya kawan.


.End.Of.Story.





0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review