Tuesday, January 18, 2011

~ King Queen~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 1/18/2011 08:01:00 PM
Reactions: 
my bee, my king, my hero..!~




assalamualaikum......
holla...!~

King...? Queen...?
apekebenda la ngn king Queen niyh?? King mane? Queen mane?
heh,aku la Queen tuh...haha...x caye?? well di sini beta isytiharkan betalah Queen yg bernama Queen Yu...ecece..x bley blah title Queen uh..hak3.. ^_^ dan beta jugak nk memperkenalkan king beta iaitu King KeyOl..lol..!

Okeyh2..wa seyez niyh beb.. aku adalah Queen a.k.a Q & King adalah my incik keyol a.k.a K..
huh.. kenape Q? and naper K? well,ikut suka kepala wa la kan nak taruk name ape..wa punyer suke la kan..*hishh...berlagak nyer ayat..ank sape lah niyh yg tadak budi bhasa langsung niyh.. nk kne luku niyh*

actually, K n Q tuh my incik keyol punyer idea..eh, x.. K tuh jer idea my incik keyol.. Q tuh idea aku sendirik la (kot).. K uh stand for khairul n Q uh stand for yu.. huh.. Q stand for yu?? x logik langsung kan.. ala, cara pronounce Q tuh kan nk dekat same jer ngn cara pronounce yu.. juz assume je la Q is Yu.. macam tu pon bley ke? hua3.. macam apa je kan tetiba jer nak panggil dia K.. mau x tergeliat lidah aku nih.. haha.. almaklumlah, dah dekat 2 taon aku panggil dia bee & dia panggil aku mi.. kadang2 tersasul gak panggil dia bee..huk3.. lantak la yank.. ada apa dengan nama kan.. euh..

frankly speaking, aku yg gatai2 nk tukar panggilan tuh.. bukan ape, dalam geng2 aku (5 orang), 4 drpd nyer (trmasuklah aku) panggil pakwe memasing ngn panggilan bee..euh, x suke x suke *gedix..agaga* sO,aku pon cadang la (lam bln 11 taon lepas kot..huhu) sal nk tukar panggilan tuh pd my incik keyol.. and dia pon menyambut baek cadangan aku tuh.. dgn syarat aku yang pilih name2 tu.. well, no hal la bro.. kicik punyer hal la.. haha.. tapi, yg sadis nyer die tolak mentah2 jep idea aku tuh.. haish, maen kasar yer ini budak.. xpe2.. aku carik yg lebih berkualiti lg, terbaek dri ladang punyer.. =) nawaitu hanye tinggal nawaitu bile sampai lebih 1 bulan kot cadangan tuh senyap jer.. well, u know.. saaya noh kan seorang yang bz..agaga..!~ tapi 2, 3 hari lepas my incik keyol tnye sal cadangan nk tukar panggilan uh.. aiyarkk..! tade idea yg bernas lg niyh..

keyol : kate nk panggil bee ngan name len.. mane nyer? lame dh tunggu niyh.. yu : ala, ilex r dulu.. x jumpa lg la nme yg sesuai.. lau jumpe gtau r..
my incik keyol da x sabar2.. so, aku cakap kat dia bagi la cadangan nak panggil ape.. lepas tuh dia cakap lau panggil K oke x?? k tuk keyol.. hurmm, bijak gak tuh aku kate.. bernas2.. haha.. tapi, lau dia K, aku nih dia nk panggil ape?? memula cadang N tuk nurul.. huh, x besh aku cakap.. pas 2, F tuk farihan.. alah, lg r x komersial.. haha.. byk cekadak lak aku kan.. aku suruh panggil U je.. tpi dia tanak.. member2 aku pon panggil aku yu.. so, tade spesel la lau dia panggil aku yu jer.. sO sweet la u bee.. heheh.. last2 aku belajar bace ABC balik.. aku bace A sampai la Z.. lam banyak2 huruf tu,aku paling pilih Q..sebab nye cam aku cakap td la.. huhu.. ;)

sO, skang niyh da tukar tittle..
bee jadik K.. mi jadik Q..sweet kan..
short & sweet.. hehe..

p/s : King & Queen tuh idea aku yer...!~

sayang my incik keyol giler2 poeber..!~



end.of.story




0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review