Wednesday, January 26, 2011

~terbantut~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 1/26/2011 06:49:00 PM
Reactions: 


sesi majop2 ngan king semalam x jadik...!
wuwuwuwu..

kul 1 a.m aku mesej king..
cakap aku nak tido..

yu : gud nytez.. assalamualaikum..*saje jep sent msg camni.. nak suruh king sentap coz
aku tak bagi kiss kat die..hua3*
keyol : nak tido da ke??
yu : yup
keyol : awal lg.. jap lg k balik k kol.. *waaklu awal.. 1 a.m oke..!*
yu : ikot la.. * skill majop.. bluerkk.. haha..*



cett.. lepas tu dia senyap je kot..
malas la aku layan.. baik aku tido lg besh..
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz~~!

kul 2 a.m baru king sampai umah kot..
mase tuh aku dah tido..
king kol aku tak sedar.. *rugi..hehe..*
letih sangat kot sampai tak dengar tepon bunyi..
*padahal memang aku tido matik semalam.. agaga..*
last2 king send msg..

keyol : sory Q.. k tengok bola.. sebab tu balik lambat.. maap erk.. sayang Q selamanya..
muah...muahhhh..


tu la, sape suruh balik lewat sangat..
kan dah rasa bersalah.. hak3..
padan muka.. hihi..
anyway, sayang kamu jugak..

tape2.. sambung majop ari ni plk.. heheh..
jage la kamo.. ngee..

.end.of.story.



0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review