Friday, July 1, 2011

~ DAY 3 : YOUR IDEA OF THE PERFECT FIRST DATE ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 7/01/2011 08:40:00 PM
Reactions: 
* lamenye aku tak buat 30 THINGS IN 30 DAYS CHALLENGE. time aku bosan ni boleh la sambung balik. heee *


PERFECT FIRST DATE??
susah jugak soklan nih. heh. jap2 nak pikir.


oke. bagi aku la kan, perfect 1st date kompem2 la bersama dengan yg tersayang. kalau bukan dengan pakwe/makwe/boyfie/gf/gewe korang mesti la tak best kan. dan aku ni bukan jenis nak candle light dinner bagai time 1st date tu. aku langsung tak kisah dating kat mane2 pun asalkan berdua sahaja dengan my king. err, berdua sahaja maksud aku bukannye kat tempat takde org oke. thehehe.


dating berdua dengan kekasih hati dah cukup perfect bagi aku. tak perlu nak jalan jauh2 pun. dekat pon boley ^_^






.End.of.Story.




2 report:

Asma Syuhada Norzalizan said...

wah2 ~! demki2 . hope kkal sapa ke jnjang pelamin wif ur king yu !

Yu HaHn said...

huhu..amin... ;);)

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review