Friday, July 22, 2011

~ perlu ke tak erk? ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 7/22/2011 10:54:00 PM
Reactions: 
just wondering :heh?:(:


Chic kalau berkapel, boyfie/girlfie tak boleh nak berkomunikasi dgn org lain erk?

# mamtik la weyh lau camtuh. adehh. kejadian dkt pesbuk 2 jam yg lepas. hamek ko siap ngn masa lagik aku bagi. kehkehkeh. ade la sorang tuh kate aku nih jenis yg tak kesah kalau org tersayang aku chatting dengan pompuan lain kt pesbuk. eh, hellooo!! pehal pulak aku nak kesah. opss! bukan mksud tak kesah aku tuh mcm 'arh, suka hati ko la nak msg ke nk chatting ngn p0mpuan mne pun. aku xmo masuk cmpur'. haaa, bkn tak kesah mcm tu noo. kalau aku dh tau sape msg/chat dgn mr.king, aku takde la jeles sgt. tambah2 kalau pompuan tu aku kenal.


Chic kalau berkapel, mesti sms/gayut tetiap masa erk?

# letih lah aku tengok org lain asyik sms/gayut tetiap masa. nk mkn sms, nk mndi sms, tidur sms, nak berak pun sms. adooii, tak boleh ke kalau stop sekejap sms/gayut tuh? member tanya kat tepi telinga pun ko boleh wat dunno je eh. eleh, padahal aku jeles. thehehe. ampunn, jgn mrh noo.


Chic kalau berkapel, mesti cakap i lap u, u lap me tetiap minit erk?

# tak cakap I LOVE YOU tak bermakna tak sayang kan kan. sehari sekali cukup la kot. huhu. tapi, lantak korang lah nak ckp brpe ribu kali pun. kesah pulak aku kan. haha. yg penting sblm aku tido mlm ni, aku nak ckp kat mr.king ailebiyuu so much lah syg. ^_^




ChicChicChicChic


.End.Of.Story.

0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review