Friday, April 13, 2012

~ Rest.In.Peace ♥

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 4/13/2012 11:11:00 PM
Reactions: 
Alolo. S.U.P.E.R C.O.M.E.L!! Meh comolot banyak-banyak kali. Haha


Aku taktau sejak bila aku start ber-chenta dengan makhluk halus ni. Eh, silap! Makhluk comell lah yang mana aku-rasa-nak-comolot-comolot je. Hee. Dulu, usahkan comolot, nak pergi dekat-dekat dengan makhluk comel tu pun aku serba-salah. Aku takut dia apa-apakan aku jer. Huarghh!! Penakot nak mamposs. Huuu. Tapi, serius aku cakap. Aku takut kalau beliau cakar-cakar aku ke gigit aku ke. Haha. Perangai tak matang langsung. Huh!

Sekarang, makhluk comell tu pulak yang takut atau lebih tepat malu dengan aku sebab pantang aku nampak beliau melintas depan aku pantas dan tangkas aku peluk dan terus comolot beliau. Haha. Gila tak gila aku sekarang. Dulu kemain takut dengan kucing. Sekarang tidur sekatil sebantal pun dah tak heran u'olls :)









Dah dah. jangan nak puji kucing orang lain sangat la kan. Jom puji kucing aku pulak.


Meet my Atam and Ompok :)

Meet adik-beradik tiri Atam and Ompok. Heee :D

Comott betul muka kau kan. Tapi, dun worry, comott comott pun aku sayang tau. Haha

Hurrmmm. rendu!! masa ni anak-anak puan meoww baru berusia 2 minggu lebih kott


Sebenarnya kan... Aku rindu giler-giler kat makhluk-makhluk comell kat umah aku tu :(
Tapi kannnn... Tadi adik bongsu aku mesej. Dia cakap anak kucing aku dah mati. Sobbssss. Aku taktau yang mane satu. Tapi aku rasa yang kaler cekelat tuh. Huwaaa!! Kuciwaaa. Sumpah!


.End.Of.Story.




2 report:

nadeeya diyaa said...

huuu..baru nak yg kaler oren tu... huhu.... ko msti suke kucing sejak kawan ngan ak n yuyu kan kan kan??

♥ Yu HaHn ♥ said...

hahaha..agak la..mung dua 0rang memang mempradispos aku la..heee :)

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review