Sunday, March 13, 2011

~management~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 3/13/2011 11:08:00 PM
Reactions: 
wallaweyh..!!
lame nye tak tengok belog buruk aku nih..:face41:


minggu lepas kan aku cuti.. balik umah.. kat umah line tenet macam siput sedut je :face34:.. so tak dapat la aku nak buka belog waima nak berbelogwalking.. usahkan belog, nak bukak pesbuk pun 2 ke 3 jam baru la boleh bukak.. bikin wa panas je :face33:.. last2 khatamkan cerita2 yang ada lam lappy nih :face75:


sekarang ni dah balik kolej.. tenet boleh la tahan.. tapi, pakai bwotband pun susah.. line cam hareemm :d:.. asik tersedut-sedut jer.. grrr...!!


minggu ni dah start pre-management.. minggu depan management.. exam lagi.. haishh.. takut nokkss.. ntah hape2 ntah aku nak tulis lam report patient nanti.. alahai.. ni yang lemah ni.. kene ikot doc. round lagi.. wuwu tulun aku.. T___T


minggu ni kena review balik pasal orthopedic & diabetic.. aku rasa management kat ward orthopedic kira oke kot dari ward medical or surgical.. ye la kan.. kat ward medical lagi la banyak penyakit.. ntah hape2 ntah kan..


sister sister.. jangan la bekeng sangat nanti.. saya takut la kalau sister bekeng2 gitu.. nanti nak ajar sal management kat student senyum je erk.. muahaha...!!~


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=



.End.Of.Story.




1 report:

nerz mimi said...

yu..... comey gambo misi nok copy etet........hihi

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review