Tuesday, March 29, 2011

~ i wonder ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 3/29/2011 12:54:00 AM
Reactions: 
warning !!

entry ni adalah entry luahan perasaan.. so, maybe entry ni agak annoying + gedik.. haih.. sowy ler bebanyak erk..-.-

:128:


bila si king merajuk, si queen tatau nak pujuk..
walaupun si queen tatau nak pujuk tak semestinya si queen tak sayang si king..
:65: lain kali, jangan la maen tuduh je kalau tatau si queen sayang ke tak.. reti ??!


bila si king marah, si queen pon ikot marah..
yela.. bukan salah si queen.. takkan nak diam je kan..
:65: lain kali lau nak marah tu, kaji la dulu.. jangan nak maen tuduh je yer.. saket tau tak ??!


bila si queen dah explain yang tu bukannye salah si queen, si king still taknak percaye..
oke fine.. si queen tau yang si queen bukannye sape2 tuk dipercayai..
:65: ape guna hubungan kalau saling tak percaya-mempercayai ??!


bila si queen tanak cakap ngn si king, si king tuduh si queen tak hiraukan perasaan si king..
tapi si king tatau yang si queen terase hati sebab di tuduh layan jantan lain.. padahal, si queen dah explain perkara yang sebenarnya..
:65: camne nak pujuk orang lain sedangkan hati sendiri tak terpujuk ??!

bila si queen takde mood nak cakap ngan si king, si king kate sebab mood si queen la si king lewat pergi kerja pagi tadi.. aiyark ! si queen dah susahkan si king yer ?
:65: oke fine.. i'm trying my best to stop disturb you..


:128:


mush i wonder if he kn0w that i love him damn much !

mush and if you go, i wanna go with you.. and if you die, i wanna die with you.. take your hand and walkaway.. T_T

mush so si queen will try her best to stop sms or call si king.. but si queen can't stop thinking 'bout si king :face34:

mushmushmush.End.Of.Story.mushmushmush


0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review