Thursday, March 24, 2011

~ tinggi sangat ke KB mall tu? ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 3/24/2011 11:00:00 PM
Reactions: 
haih.. *mengeluh*

hot kejap kat pesbuk td sal ada budak nak bunuh diri.. apekebende kuno la budak tu.. nak bunuh diri terjun bangunan KB mall.. tak feymes langsung :face23:.. lau nak terjun pergi la reinaisence (eh, betul ke tak aku eja ni?? ah lantak la) baru ada class.. heheh..

terkujat gak aku.. aku ingatkan member aku main-main je ade budak nak bunuh diri kat kb mall.. sekali ade pulak video pasal bunuh diri tu.. nyesal aku tak g kb mall td.. lau tak boleh tengok free2 org nak bunuh diri.. haha.. LOL !

dengar2 budak tuh selamat.. dengar2 pulak budak tu masuk ward aku tengah praktikal sekarang.. injured kat spinal kot.. tak sabar mau jumpa itu budak hari sabtu ni.. hihi.. keji giler statement..

p/s : tengah pikir sok nak jalan2 mane erk?? takkan kb mall kot.. huu


.End.Of.Story.

0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review