Friday, February 11, 2011

DAY 1 : YOUR FAVORITE SONG

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 2/11/2011 01:51:00 PM
Reactions: 
30 THINGS IN 30 DAYS CHALLENGE

punye la berzaman niat nak buat entry pasal ni..:face60: baru sekarang ada masa.. al-maklumla, aku kan seorang student yg bz.. :face53: (betul-betul bz okeh..! hehe..) tapi, tape tape.. ari nih aku rajin skit.. so, let's cekidout yawww...!~ :face69:

:128:

what ur favorite song?? :face2:
hurmm...sat sat..nak pikir jap..hehe
ha....banyak sebenarnye lagu yg jadik favorite aku.. :face42:
korean, malay, english, cina... pendek kate sumer aku rembat dengar..


tapi lam banyak2 lagu, aku paling minat lagu HANYUT by faizal tahir..
lirik lagu niyh memang superb ah..:face19:

actually, bukan aku sorang jer minat lagu nih..
my king pun minat.. hikhikhik..



:a3::74::75::a3::74::75::a3::74::75::a3::74::75::a3:

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Chorus
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu mohd khairul
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Ulang Chorus

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

:a3::74::75::a3::74::75::a3::74::75::a3::74::75::a3:

.End.of.story.



0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review