Friday, February 25, 2011

~line tepon dah aktif, tapi.......? ~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 2/25/2011 10:45:00 PM
Reactions: 
:a:

hurmm.. sia2 je g bayar bil tepon tadi.. ingatkan dah bayar, line dah aktif, ade la orang yang aku nak msg ke nak call ke.. tapi...........:face60: harapan tinggal harapan je.. hancuzz musnah jadi debu..
T_____________T


p/s : saya rindu awak tau... saya tatau nak pujuk awak camne.. so sorry..

p/s 2 : selamat berehat.. saya bukan tanak tanye pasal pening kepala awk tu.. juz saya tak mahu ganggu awak nak berehat.. saya tak mahu awak pikir yang bukan2.. gud nytez k...:w:

.end.of.story.

0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review