Sunday, February 13, 2011

~nerze tak sihat..~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 2/13/2011 09:10:00 PM
Reactions: 
haiiyooo..! kepala dah rasa ting tong ah.. pening seyh:face41:

balik kelas petang td oke lagi.. lepas siap makan nasik baru rasa sakit kepala.. berdenyut-denyut.. seyez lama dah x rasa sakit kepala camnih.. huhu :a:

so, aku tido la dalam se das dua.. haha:132:.. tido petang plk tuh.. haishh, pe punyer anak dara la nih.. :b:

lam kul 7.45, king msg.. tanye kenapa aku senyap je hari ni.. dalam separa sedar, aku balas la msg tu.. aku cakap, aku pening kepala la.. lepas tu, king terus tepon..:9:

haha.. tak pasal2 kena bebel ngan king :face61:.. sakit2 tak mahu makan ubat.. alah, pening sikit je kot..:face72:.. macam la tak tau yg awek dia ni bukan suka makan ubat waima panadol sekalipun..:face53:..macam2 la dia bebel.. oke, aku ngaku la.. walaupun aku ni nerze wanna be,aku cukup x suka makan ubat.. tak sedap.. haha..




.End.Of.Story.

0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review