Monday, February 7, 2011

~misH mY prEnds..!~

nerze on duty ♥ Yu HaHn ♥ at 2/07/2011 06:25:00 PM
Reactions: 
(gambar : pic nih di edit oleh wa.. aku curik lam fb dye.. hikhik..larikkk...! :131: )


wah...!
mish la kat korang..
sumpah...! :n:
long time no see..ecece..
padahal sumer duk satu or sebelah kg je kot..:53:

:128:

rindu zaman sekolah rendah dulu..
rindu zaman mandi sungai dulu..
rindu nak sambut besday macam dulu..
rindu zaman giler-giler dulu..
rindu..
rindu serindu-rindunya ~~~~:67:

:128:

well, sekarang sumer dah besar..
21 tahun dah pon..
memasing bz ..
so,susah la nak jumpa..
lau boleh jumpe pon time cuti je..
tu pon kadang-kadang je sebabnyer cuti memasing tak same..
tambah-tambah si dina uh study kat sabah sekarang nih..
susah dong nak balik..
ari tuh dia balik pon aku tak sempat nak jumpe..
pasai nyer aku dah kena mai kolej ku yang TERCHENTA nih..
*terchenta la sangat..huhu* :13:

:128:

cuti CNY miggu lepas pon x jumpa..
padahal cik atiey & cik ida ada balik..
huhu..
tu la, cuti sikit sangat.. :face60:
*sila salahkan kolej aku..hua3*


:128:



:95: suriyazati shariff ~atiey~
:44: 20 jun 1990
:47: bachelor of International Affairs management at UUM




:95: radhwa razali ~wa~
:44: 12 mei 1990
:47: student nurse at HUKM




:95: dina nazifah ramli ~dina~
:44: 16 oktober 1990
:47: student nerze (JM) at sabah




:96: nurfiza syahida mazid ~e-da~
:44: 21 april 1990
:47: studied at UKM


:95: nurul farihan mohd nasir ~yu~
:44: 21 mei 1990
:47: student nurse at kubang kerian nursing colleage


:128:


.End.Of.Story.






0 report:

SAYA TAK COMEL, TAPI SAYA CUN.. RAJIN-RAJIN LAH MAI BLOG NI.. OKE, SAYA FAIL BERPANTUN ^__^
 

Love.Pray.Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review